Websop Plaza
 

Telefon üzletek - GSM DEPO

Legyen Ön is a partnerünk! Csatlakozzon üzletével rendszerünkhöz és termékeit akár 24 órán belül megjelenítheti a Telefonplaza.hu termékkatalógusában. A termékfeltöltés és a napi frissítés automatikusan történik. Látogatóink már több mint 6.000 mobiltelefon, PDA, PNA, GPS, valamint ezek tartozékai között válogathatnak.
Kiemelt ajánlatok   Üzlet kereső   Saját lista   Regisztráció  
Név: GSM DEPO
Cím: Budapest
Telefon: 06-70-318-7288
E-mail: E-mail küldése
Web: www.gsmdepo.hu

Aktuális kínálatunk megjelenítéséhez kattintson ide

 

Vállalkozásunk immár tizedik éve foglalkozik új mobiltelefonok készpénzes forgalmazásával!
Cégünk eddig kizárólag GSM boltokat szolgált ki új mobiltelefonokkal, mostantól azonban magánszemélyeket is kiszolgálunk, a napi legjobb árakon! Minden készülékünk gyári dobozos, 12 - 24 hónap garanciával kapható, gyárilag kártyafüggetlen! Ezenfelül cégünk exkluzív készülékek forgalmazásával és beszerzésével is foglalkozik.

Az Ön által megrendelt terméket az ország bármely pontjára ingyenesen házhozszállítjuk!

Használt készülékét - ha kéri - beszámítjuk a lehető legjobb áron!

Vállalunk továbbá gyors és szakszerű szervízelést (adatmentés, javítás, stb)! Termékpalettánkon széles választékban, kedvező áron találhat memóriakártyákat, adatkábeleket, kihangosítókat, GPS - PDA - PNA termékeket és egyéb mobiltelefon tartozékokat! Továbbá cégünk kedvező áron forgalmaz Új és használt notebookot. Ha valamit nem talál küldjön részünkre e-mailt vagy hívjon minket telefonon.
 

vissza

AdChange ingyen reklám
  Jogi nyilatkozat | Médiaajánlat | Termékelhelyezés | Ügyfélkapu | Kapcsolat Webdesign