Websop Plaza
 

Telefon üzletek - PCland

Legyen Ön is a partnerünk! Csatlakozzon üzletével rendszerünkhöz és termékeit akár 24 órán belül megjelenítheti a Telefonplaza.hu termékkatalógusában. A termékfeltöltés és a napi frissítés automatikusan történik. Látogatóink már több mint 6.000 mobiltelefon, PDA, PNA, GPS, valamint ezek tartozékai között válogathatnak.
Kiemelt ajánlatok   Üzlet kereső   Saját lista   Regisztráció  
Név: PCland
Cím: 1135 Budapest Jász u.71.
Telefon: 06-21-3813980
E-mail: E-mail küldése
Web: www.pcland.hu

Aktuális kínálatunk megjelenítéséhez kattintson ide

 

Az R-Design Computer Kft. 2000-ben alakult azzal a céllal, hogy az internet segítségével Önnek könnyebbé és olcsóbbá tegye az eligazodást és vásárlást, elsõsorban a számítástechnika és szórakoztató elektronika területén. 2002-ben regisztráltattuk a pcland.hu domaint, majd 2004-ben nevünket is Pcland Online Kft.-re változtattuk.

2006 szeptemberében megkaptuk az ISO 9001:2001 minõsítést , a minõsítés folyamán tevékenységünket letisztultabbá , kiszámíthatóbbá tettük, ezáltal vásárlóinktól egyre növekvõ elismerését kapjuk szolgátatásaink színvonalát illetõen. MINÕSÍTÉS

Kínálat
Teljes kínálatot igyekszünk nyújtani hardware, digitális fényképezõgép, és notebook kategóriákban, így elértük, hogy önálló áruházként messze a legnagyobb választékkal rendelkezünk .

Árgarancia
Árellenõrzõ rendszerünk garantálja, hogy Önhöz mindig eljutnak a legfrissebb árak, és honlapunkon elsõk között jelennek meg a legújabb termékek.

Sebesség
Logisztikai rendszerünket és partnerkapcsolatainkat úgy alakítottuk ki, hogy Ön a beszállítóink (Importõrök, nagykereskedelmi disztribóciók) készletébõl 2-72 óra alatt a megrendelt termékhez juthasson, a megrendelés idõpontjától és az áruátvétel módjától függõen.A legkeresettebb termékeket raktárról is áruljuk.

Garancia
Cégünk kizárólag Magyarországon forgalomba hozott, az adott márka magyarországi forgalmazója által rendelkezésre bocsátott garancialevéllel ellátva értékesíti termékeit.(digitális fényképezõgépek,monitorok,nyomtatók,notebookok stb.)
Bolti átvételkor természetesen lehetõség van a termékek kipróbálására.

Szervíz
Eladáson, házhozszállításon kívül vállaljuk a nálunk vásárolt termékekkel kapcsolatos következõ szolgáltatásokat.

Díjaink:
- Konfiguráció összeszerelés nálunk vásárolt alkatrészekbõl: ingyenes, beleértve szoftware installálást (OEM)
- Alkatrész beépítése: 1000 Ft+Áfa/alkatrész (bõvítés esetén)
- Teljes géprevízió, átépítés: 3200 Ft+Áfa
- Számítógép javítás (bevizsgálás): 1500 Ft+Áfa/ megkezdett félóra
- Szoftver-tanácsadás: 1500 Ft+Áfa/ megkezdett félóra (Microsoft termékekre)

Komplett rendszerek
Rendszerintegrátor partnerünkkel együttmûködve vállaljuk hálózatok tervezését és kivitelezését. Kérjen testreszabott ajánlatot.

 

vissza

AdChange ingyen reklám
  Jogi nyilatkozat | Médiaajánlat | Termékelhelyezés | Ügyfélkapu | Kapcsolat Webdesign