Websop Plaza
 

Telefon üzletek - Gsmszervizek.hu

Legyen Ön is a partnerünk! Csatlakozzon üzletével rendszerünkhöz és termékeit akár 24 órán belül megjelenítheti a Telefonplaza.hu termékkatalógusában. A termékfeltöltés és a napi frissítés automatikusan történik. Látogatóink már több mint 6.000 mobiltelefon, PDA, PNA, GPS, valamint ezek tartozékai között válogathatnak.
Kiemelt ajánlatok   Üzlet kereső   Saját lista   Regisztráció  
Név: Gsmszervizek.hu
Cím: Országos
Telefon: 06 70 703 9746
E-mail: E-mail küldése
Web: www.gsmszervizek.hu

Aktuális kínálatunk megjelenítéséhez kattintson ide

 

Cégünket 1999-ben alapítottuk, amely első perctől kezdve foglalkozik mobiltelefonok javításával ami a fő és legfontosabb profilunk. Fejlődésünk azóta is töretlen, mára elmondhatjuk, hogy Budapest legnagyobb független mobiltelefon szerviz hálózata vagyunk. Ez alatt a 10 év alatt megszámlálhatatlan problémával, hibás, javításra szoruló mobiltelefon készülékkel találkoztunk, és nem kis büszkeséggel tölt el bennünket, hogy elenyésző volt azok száma amit nem tudtunk megjavítani.

Életünk egyre fontosabb része a mobil kommunikáció, úgy gondoljuk hogy ennek hibáltan működése nagymértékben elősegíti hétköznapjainkat, ill. dolgaink, feladataink gyors pontos megoldását. Ha ez rosszul működik hiányérzetünk van és azt érezzük valami nincs rendben. Szeretnénk hozzájárulni " hogy minden rendben legyen" ezen a területen, és mindenki gond nélkük élvezhesse a mobil kommunikáció nyújtotta lehetőségeket.

Mérnökeink, műszerészeink ennek megfelelően kiválóan képzettek, sok éves tapasztalattal rendelkeznek a mobiltelefon javítás területén. Cégünk tartja magát ahhoz a sok évezredes tapasztalathoz, hogy a tanulás, a folyamatosan fejlődés az alapja mindennek, ezért szakembereink minden évben szakmai továbbképzésen vesznek részt, ezzel biztosítva az új típusú készülékek javításához szükséges szaktudás elsajátítását. Céljaink között is az egyik legfontosabb, hogy ügyfeleink részére olyan egyedi lehetőségeket biztosítsunk, amelyek által időt és pénzt takaríthatnak meg, így próbáljuk kényelmesebben és könnyebbé tenni életüket. Törekszünk továbbá partnerhálózatunk bővítésére, ezáltal még több helyen elérhetővé téve szolgáltatásainkat ügyfeleink részére.
 

vissza

AdChange ingyen reklám
  Jogi nyilatkozat | Médiaajánlat | Termékelhelyezés | Ügyfélkapu | Kapcsolat Webdesign