Websop Plaza
 

Telefon üzletek - Gegeszoft Kft.

Legyen Ön is a partnerünk! Csatlakozzon üzletével rendszerünkhöz és termékeit akár 24 órán belül megjelenítheti a Telefonplaza.hu termékkatalógusában. A termékfeltöltés és a napi frissítés automatikusan történik. Látogatóink már több mint 6.000 mobiltelefon, PDA, PNA, GPS, valamint ezek tartozékai között válogathatnak.
Kiemelt ajánlatok   Üzlet kereső   Saját lista   Regisztráció  
Név: Gegeszoft Kft.
Cím: Balmazújvárosi út 10.
Telefon: 06 70 9488000
E-mail: E-mail küldése
Web: www.gegeszoft.hu

Aktuális kínálatunk megjelenítéséhez kattintson ide

 
Cégünk 2011-ben alakult, több éves szakmai tapasztalatra és nagy múltú nemzetközi cégekkel való kapcsolatainkra építve mobiltelefon alkatrészek és kiegészítők nagykereskedelmi értékesítésével foglalkozunk.
Fő profilunk a szervízalkatrész és gyári tartozék értékesítés, de folyamatosan bővítjük palettánkat más tartozékok terén is. Cégünk kizárólag viszonteladókat szolgál ki, kiskereskedelmi értékesítéssel nem foglalkozunk, így garantáljuk vevőinknek, hogy a nálunk megvásárolt terméket versenyképes áron tudják kiskereskedelmi forgalomba hozni. Több nagy márka (Astrum, Andida, Mercury - Goospery, Toshiba, Maxcom) hivatalos illetve kizárólagos disztribútorai vagyunk Magyarországon és a környező országokban. Célunk a hosszútávú üzleti és akár baráti kapcsolat kialakítása a vevőkkel, ezért arra törekedünk, hogy kiemelkedő minőségű termékeket és minőségi szolgáltatást nyújtsunk. Alapelveink közé tartozik a gyorsaság, korrektség, megbízhatóság, közvetlenség és a garanciás problémák gyors és korrekt megoldása az ügyfelek legnagyobb megelégedésére. Weboldalunk tervezésénél kiemelt szerepet játszott a vevőközpontúság, ezért rengeteg egyedi funkcióval találkozhatnak, amelyek megkönnyítik a vásárlást. Kiváló nemzetközi kapcsolataink révén mindig megpróbáljuk minél hamarabb beszerezni az aktuális igényeknek megfelelő termékeket, újdonságokat, ugyanakkor a régebbi típusú telefonkhoz is széles választékunk van alkatrészek és tartozékok terén. Jövőbeli terveink között szerepel még több külföldi befutott nagy márkanév itthoni értékesítése, illetve egy saját márka megteremtése és felfuttatása. Reméljük, Ön is hozzájárul ahhoz, hogy ezen tervek mihamarabb megvalósuljanak és ezáltal kölcsönösen tudjuk cégeink profitját növelni. Kérjük tekintse meg ajánlatainkat és mi biztosak vagyunk abban, hogy rengeteg olyan dolgot fog találni, amelyet nagyon nehéz megbízható forrásból könnyen beszerezni.
Reméljük felkeltettük érdeklődését és hosszútávú üzleti kapcsolat elé nézünk a jövőben. Kérjük vásárlás előtt olvassa el a vásárlási, szállítási és garanciális feltételeinket. Bármilyen kérdése lenne, kérjük forduljon bizalommal hozzánk.
 
Kép megjelenítése nagy méretben

vissza

AdChange ingyen reklám
  Jogi nyilatkozat | Médiaajánlat | Termékelhelyezés | Ügyfélkapu | Kapcsolat Webdesign